BESÖKARE

Välkommen till Vikhög!

Parkering

 När ni besöker Vikhög är ni välkomna att parkera bilen på parkeringen vid Saltvik, ni ser den gulmarkerad på kartan. Parkeringen nere på hamnplan är främst till för medlemmar i klubben och de som hyr båtplats hos oss. Parkeringen vid Saltvik förebygger också mycket trafik ner i byn/hamnen, vilket hjälper till att göra det till en säkrare plats för alla under sommartid.

Aktivitet & bad

Bakom kiosken hittar ni en boulbana, samt en äng där både fotboll och andra aktiviteter kan utövas. Det erbjuds många badmöjligheter, en favorit  är trampolinen ute på piren. Vill man inte hoppa i, finns det gott om andra valmöjligheter. Alla badplatser är blå markerade på kartan.

Picknick och grill

 Här finns många vackra platser att njuta av en medhavd picknick på. Väljer ni att grilla så ber vi er göra det på utsedd grillplats. Grillplatsen hittar ni på stranden ut mot Öresundskusten. Se markerad grön på kartan. Grillning på bryggor är strängt förbjudet p.g.a brandrisk.

Camping och husvagn

Tyvärr finns det ingen möjlighet att campa eller hålla med husvagn/husbil i Vikhög. Besöksparkeringen vid Saltvik är avstängd för höga fordon, så som husvagnar och husbilar.

Kiosk

Under sommaren säljer Vikhögs Båtuthyrning både glass och kaffe. Det går även att hyra båt, SUP-bräda, kanot och fiskespö. På kartan här intill är Vikhögs Båtuthyrning markerat orange.

Toaletter

Nere i hamnen finns det för allmänheten tillgång till 3st toaletter, dessa ser ni rödmarkerade på kartan. Här hjälps vi åt att hålla det rent och fint. Lämna så som du vill bli bemött. Klubbhuset är endast till för medlemmar och gästande båtar.

Närmsta livsmedelsbutik

I Löddeköpinge, ca.5km från Vikhög, hittar ni både livsmedelsbutiker, systembolag och restauranger. Det går ingen kollektivtrafik hit men under sommaren finns det möjlighet att hyra cykel från Vikhögs Båtuthyrning.

Slipen & trailerparkering

I Vikhög finns en slip att använda mot en avgift för att sjösätta sin båt för dagen. Vill du veta mer om hur det går till, samt priser – ta dig in på sidan ”Slipen” som du hittar på startsidan. Slipen samt båttrailer parkering är markerat lila på kartan.

www.vikhog.eu | hamn@vikhog.eu | tel.+46 (0)46-288 00 60